Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Fraktfritt / Säkra betalningar /

Spabad & Utespa med saltrening

Aquatec Pool & Spabad erbjuder dig ett stort sortiment av utespa till bästa pris och räntefri finansiering. Vi har även flera modeller med saltrening. Saltrening är ett naturligt och enkelt sätt att ha rent vatten (saltvatten) i ditt spabad utomhus.

Vid funderingar så hör av er på 027812000 eller  Kontakta oss via vårt formulär

Svenska bad logotyp

Nord-Family Spabad Kampanj

104 900 kr 59 900 kr

Spabad Nordpool Abisko

109 800 kr 89 900 kr

Spabad Nordpool Idun

113 800 kr 89 900 kr

Spabad Svenska Bad Earl

116 800 kr 89 900 kr

Svenska Bad Spabad DALLAS

89 900 kr 89 900 kr

Svenska Bad Spabad DALLAS XL

109 900 kr 99 900 kr

Artesian Pelican Bay

298 900 kr 289 000 kr

Swimspa LEXINGTON

398 000 kr

Funderar du på att köpa ett spabad? Tänk på detta för ett lyckat köp!

Funderar du på att köpa spabad eller kanske ett swimspa? Har man skaffat sig ett spabad är det svårt att vara utan. Enkelheten att bara lyfta på locket och sätta sig i ett varmt bad under en klar stjärnhimmel är vardagslyx. Spabadet kan användas året runt av både stora och små. Det är en härlig känsla att sjunka ned i spabadet på vintern när det är minusgrader ute eller sitta och njuta i det masserande badet en sen sommarkväll. Förutom att det är väldigt härligt att bada så finns det klara hälsoeffekter också. Stela och ömma muskler mjuknar upp, du sover bättre, stressen minskar och du får ett glatt humör av att bada spabad utomhus. Vill du både kunna koppla av och träna så är ett swimspa något för dig. 

Spabad utomhus - Utespa för det nordiska klimatet

Alla våra utespa är anpassade för det nordiska klimatet och innehåller bara kvalitets komponenter som gör att du kan njuta av ditt spabad och utespa i många år. Bra isolering i alla våra modeller gör att du kan bada spabad utomhus  i 39 grader året runt. När det är som kallast kan badet sjunka ett par grader och framförallt när man kör jetsen så sjunker temperaturen snabbare. Man kan då höja temperaturen i utespabadet när man hoppar i så att värmen håller sig bättre under tiden man badar.

Spabad  priser & kostnader

När du skall köpa ett spabad bör du först sätta upp en budget för vad det får kosta. Beroende vilken storlek du vill ha, modell och funktioner så är det stor skillnad på priset. Våra spabad, utespa och swimspa kostar mellan 49,000 - 300,000kr och vi erbjuder räntefri finansiering. Kontakta oss om du vill veta mer om Spabad priser.

Placering av spabad 

Var på tomten kan ditt spabad eller utespa passa in, på en grusbädd, stenplattor, eller på ett trädäck. Det kan vara en fördel att ställa spabadet på en 100mm markisolerskiva för att skydda badet lite extra mot kyla. Väderstreck kan också spela roll, att tex ställa spabadet i söderläge gör att det inte svalnar lika fort. Tänk även till när det gäller inkoppling så det finns tillgång till el i närheten samt avlopp när du ska byta vatten i spabadet. Många använder dränkpump som går snabbare att tömma vattnet med om möjlighet finns till det. 

Där spabadet ska stå får du även undersöka så att bärigheten är tillräcklig. På tex ett trädäck kanske en extra plint behövs under badet osv. Andra saker som påverkar ditt köp är hur många som ska bada spabadet, om ni redan är fyra personer i familjen samt har gäster ibland kan det vara läge att se efter utespa eller spabad som rymmer sex personer.

Spabad med Saltrening

Det finns lite olika reningssystem, där klor är vanligare än saltrening och saltvatten idag. Saltrening för spabad börjar dock bli mer och mer populärt. Saltrening är mycket skonsammare mot huden men framförallt behöver man inte byta vatten så ofta. De finns de som har saltrening som bara byter vatten en gång per år.
Vi rekommenderar spabad med saltrening & saltvatten för det kräver mindre underhåll och inga giftiga kemikalier.


Tillbehör till spabad

Aquatec erbjuder ett brett sortiment av tillbehör till ditt spabad. Allt från lock, cirkulationspumpar och kemikalier för att ditt spabad ska bli komplett. Här hittar du vårat kompletta sortiment av tillbehör.

Komplettera med spabadsfilter för ett rent spabad

Det är viktigt att hålla spabader rent och fräsch, så glöm inte att köpa spabadsfilter regelbundet för att hålla ditt spabad fritt från bakterier och smuts. Det är en förutsättning för att hålla en god hygien i spabadet och ser även till att hålla spabadet inbjudande.

Övrig info

För alla våra spabad, utom Svalbard, så följer det med trappa som gör det smidigt att komma i och ur badet. Inkopplings schema för spabaden sitter innanför kontrollboxen som oftast är innanför sidan där displayen sitter, endast Sarek har den på högra sidan från displaysidan sett. Det är 3 fas inkoppling på alla spabad förutom Classic som har 2 fas samt Svalbard som har 1 fas.


Har du några frågor om utespabad  så tveka inte att ringa oss på 027812000 eller maila oss på [email protected].


Komplett sortiment av Spabad


Var köper du ett spabad?

Beställ ditt Spabad online eller besök vår Pool & Spabad butik i Bollnäs.
I vår spabutik i Bollnäs kan du se och provsitta flera av våra utespa och prata med kunnig personal på plats som besvarar på alla dina frågor, så att du kan känna dig trygg när du köper ditt nya spabad.
Vi finns på Renslyckan 1 i Bollnäs.