Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Fraktfritt / Säkra betalningar /

VEDELDADE BADTUNNOR I FIN KVALITÉ

Vedeldade badtunnor från Hälsinge Badtunnor innebär hög kvalitet och standard. Det är riktigt härligt att sjunka ned i badtunnan en sen kväll på vinterhalvåret. Snön ligger vit i trädgården och det luktar och sprakar om vedkaminen som värmer upp vattnet i badtunnan. Man kan bada oavsett om det är sommar eller vinter men visst är det lite speciellt när det är kallt ute att omslutas av det varma vattnet i tunnan. Välj en vedeldad badtunna från oss så får du en praktisk och snygg produkt som håller i många år framöver. Vi har både fristående badtunnor och badtunnor som är anpassade för att byggas in i din terrass. Vi har badtunnor med integrerade kaminer och med utvändiga cirkulationskaminer. Kontakta oss för mer information om våra olika vedeldade badtunnor.

Hälsinge DELUXE badtunna

39 900 kr 29 900 kr

Våra olika badtunnor

Badtunna Premium är fristående och vedeldade badtunnor. Det är en rejäl och gedigen badtunna med ytterhölje av norrländska gran och en insida av plast. Plasten gör att det är enkelt att hålla badtunnan ren och fräsch. Den snygga granpanelen smälter in snyggt i både trädgårdar och uteplatser. Tunnan rymmer 6-8 personer och har en sitthöjd på 27 cm. Den snygga och rostfria kaminen eldar upp de 1300 litrarna till 39 grader på endast 2-4 timmar (beroende på vatten- och lufttemperatur när du börjar elda).

Badtunna Deluxe är en exklusiv vedeldad badtunna med en integrerad kamin som är enkel att både elda och aska ur.
Badtunnorna har skålade sitsar för bästa komfort. Deluxe XL är en större modell med plats för 10 personer.

Badtunna Family är en vedeldad badtunna för hela familjen eller om du badar med många vänner.
Den rymmer 8-10 personer och har en utvändig cirkulationskamin.


Kontakta oss så hjälper vi dig

Badtunna i trä utomhus på vintern


Beställ din badtunna här online eller besök vår Pool & Spabad butik i Bollnäs.
I vår Pool & Spabad butik i Bollnäs kan du se och provsitta flera av våra badtunnor och prata med kunnig personal på plats.
Vi finns på Renslyckan 1 i Bollnäs.


Hur håller man vattnet i badtunnorna rent?

Vattnet renas genom ett filter och hålls fritt från bakterier med hjälp av kemikalier. Det finns olika sorters filter till både spabad och badtunnor. Kontakta oss så hjälper vi dig,

Vilken badtunna skall jag välja?

Vilken badtunna som är bäst för dig beror på dina förutsättningar. Hur mycket får tunnan kosta, hur många är det som kommer att bada i den tillsammans. Vi hjälper dig att välja rätt. VI har badtunnor i alla prisklasser och olika storlekar.