Fri frakt / Räntefri avbetalning

Badtunnor


Badtunna vedkamin


VEDELDADE BADTUNNOR I FIN KVALITÉ

Det är riktigt härligt att sjunka ned i badtunnan en sen kväll på vinterhalvåret. Snön ligger vit i trädgården och det luktar och sprakar om vedkaminen som värmer upp vattnet i badtunnan. Man kan bada oavsett om det är sommar eller vinter men visst är det lite speciellt när det är kallt ute att omslutas av det varma vattnet i tunnan.
Välj en vedeldad badtunna från oss så får du en praktisk och snygg produkt som håller i många år framöver. Vi har både fristående badtunnor och badtunnor som är anpassade för att byggas in i din terrass. Vi har badtunnor med integrerade kaminer och med utvändiga cirkulationskaminer. Kontakta oss för mer information om våra olika vedeldade badtunnor.

Våra olika vedeldade badtunnor

Badtunna Premium är en fristående vedeldad badtunna. Det är en rejäl och gedigen badtunna med ytterhölje av norrländska gran och en insida av plast. Plasten gör att det är enkelt att hålla badtunnan ren och fräsch. Den snygga granpanelen smälter in snyggt i både trädgårdar och uteplatser. Tunnan rymmer 6-8 personer och har en sitthöjd på 27 cm. Den snygga och rostfria kaminen eldar upp de 1300 litrarna till 39 grader på endast 2-4 timmar (beroende på vatten- och lufttemperatur när du börjar elda).

Badtunnan Deluxe är en exklusiv vedeldad badtunna med en integrerad kamin som är enkel att både elda och aska ur.
Badtunnan har skålade sitsar för bästa komfort. Deluxe XL är en större modell med plats för 10 personer.

Badtunnan Family är en vedeldad badtunna för hela familjen eller om du badar med många vänner.
Den rymmer 8-10 personer och har en utvändig cirkulationskamin.


Kontakta oss angående våra härliga badtunnor

Badtunna utomhus på vintern


Beställ din badtunna här online eller besök vår Pool & Spabad butik i Bollnäs.
I vår Pool & Spabad butik i Bollnäs kan du se och provsitta flera av våra badtunnor och prata med kunnig personal på plats.
Vi finns på Renslyckan 1 i Bollnäs.