Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Fraktfritt / Säkra betalningar /

Swimspa

Med ett Swimspa får du det bästa av två världar. Du kan koppla av och njuta av det varma vattnet och få en härlig massage men du kan även motionera eller träna genom att simma i kraftig motström.
Ett Swimspa ger utrymme för både lek, bad och simning året om i varmt och härligt vatten och är en lyxprodukt för dig som vill ha det det där lilla extra.


Träning, avslappning och spa i ett och samma bad

Swimspa är en unik pool med möjlighet att motionssimma året runt. Ett swimspa är lite längre än ett vanligt spabad och ofta utrustad med ett jet system för att skapa en kraftig motström.  Med en reglerbar jetström blir vattnets kraft ditt motstånd och du kan simma hur långt som helst, utan att komma någonstans. Du behöver alltså inte en lång pool och du slipper alla vändningar. Och eftersom ett swimspa inte är lika djup som en pool så är det även en perfekt plats för nybörjare att lära sig att simma. 

Swimspa LEXINGTON

398 000 kr

Ett bra alternativ till en vanlig pool

Funderar du på att skaffa en pool eller ett swimspa så tänk på att poolsäsongen inte är så lång i Sverige. Om du vill bada året om så är det bättre att investera i ett Swimspa. Då kan du bada och simma när du vill oavsett vilket väder det är. Dessutom krävs det bara en liten yta jämfört med en vanlig pool och minimalt med skötsel.

Swimspa utomhus till bra pris

Tänk på detta vid placering av ett swimspa

Precis som ett vanlig spabad skall ett swimspa alltid placeras på ett plant och bärkraftigt underlag. Tänk också på att det är bra om det finns en meter fritt utrymme runt om swimspaets alla sidor så man kan komma åt de olika delarna vid behov. Man kan sänka ned sitt Swimspa i ett altandäck, gräva ned det i marken, låta det stå ute på altanen eller kanske placera det i uterummet. Det spelar ingen roll var du ställer det så länge underlaget är tillräckligt bra och du har tillgång till el och vatten.


Låga priser, fria frakter och snabba leveranser

Aquatec Pool & Spabad har flera olika Swimspa till låga priser.


Swimspa LEXINGTON

Swimspa Tidal Fit Active EP 12 SPECIAL EDITION

Swimspa Tidal Fit Premium EP-14

Swimspa Tidal Fit PRO EP-15

Swimspa Portland