Fri frakt / Räntefri avbetalning

Spakemi

Stort och komplett sortiment av spa kemikalier för ditt spabad

Spakemikalier skyddar dig från skadliga bakterier och håller ditt spabad rent och fräscht. Här hittar du alla typer av  kemikalier du behöver för att ta hand om ditt spa och hålla vattnet rent och fint.  
I sortimentet finns även teststickor så du kan hitta rätt balans och justera bland annat PH-värdet med PH-plus och PH-minus i ditt spabad. Vi erbjuder attraktiva varumärken som DELPHIN och har alltid snabba hemleveranser när du köper online.

Startkit spa kemikalier

Kemisk balans och bra hygien i ditt spabad är mycket viktigt. Här hittar du olika startpaket med alla spakemikalier du behöver för att snabbt och enkelt sköta om ditt spabad och hålla vattnet rent och fint. Spa kemikalier skyddar både ditt spabad och dig själv från smuts och skadliga bakterier. Vi har startkit Klor och startkit Spabad med klorbaserade kemikalier och vi har startkit Aktivt Syre för dig som vill ha ett klorfritt alternativ.
Chock klor, klor puckar, klor tabs, Oxi Booster, Brom Salt, Gel Cleaner, Filter- & Pipe Cleaner Kalkstabilisator med mera