Fri frakt / Räntefri avbetalning

Spabad Nordpool Tor SALTRENING

  • 69 900 kr

Tor har plats för hela familjen!Tor är en av de senaste nyheterna från Nordpool, som kommer från Svenskabad. Tor har ett generöst sittdjup på hela 75 cm vilketDela

Tor har plats för hela familjen!

Tor är en av de senaste nyheterna från Nordpool, som kommer från Svenskabad. Tor har ett generöst sittdjup på hela 75 cm vilket gör detta spabad till ett av marknadens djupaste spabadskar. Tor har även fått en ny härlig Ash Grey färg på front/sido-panelerna.

Tor har plats för upp till 6 personer varav 1 liggplats, helt förberedd för mysiga hemmakvällar. Balboapumpen som sitter i Tor är nästan helt ljudlös trots sina 34 st kraftfulla munstycken, för att kunna ge dig en lugn och skön stund för att koppla av och bara njuta.

Inkl isolerat lock, trappa samt kemkit. Fraktfritt till tomtgräns.

Kampanjpris: 69.900:- 

 Faktura, kort eller delbetalning i kassan.

  1276:-/mån Räntefriavbetalning  

ANSÖK HÄROm Saltrening:

Med saltrening så får ni en In.Clear brominator så ni kan köra badet med saltvatten tillsammans med uppgraderade pumpar, värmare och munstycken. Utmärkt för er som är känsliga mot klor eller helt enkelt inte gillar lukten av klor. Saltvatten har den fördelen att det går åt mindre kemprodukter för att bibehålla ett klart och rent vatten i badet. En del kunder upplever att saltvattnet känns mjukare och lenare mot kroppen, samt har en positiv effekt vid hudsjukdomar som psoriasis etc.

Finns det något mer härligt än att krypa ner i ett varmt massagebad under en stjärnklar himmel i vintermörkret?

INGÅR
3 nackkuddar
1 vattenpumpar samt en luftkompressor
Zonterapibelysning samt Led-slinga
Ozonreningsverk
Belysning
6 sittplatser varav 1 liggplats
GECKO styrsystem samt GECKO Värmare
GECKO värmeaggregat
Trappa
Lock
3 års fullgaranti

AkrylbeläggningLucite
YtterbeklädnadAsh Grey
Måttenheter2000 x 2000 x 970 mm
Vattenkapacitet1400 liter
Vikt300 kg
Elektriska krav380 V / 50 Hz
KontrollsystemGECKO
VärmeaggregatGECKO 3 kW
Pumpar1 st Vattenpump 3 hk
1 st GECKO Cirkulationspump 0.25 hk
Munstycken totalt34 st
VattenomkastareJa
LuftomkastareJa
FiltreringssytemElementfiltrering
OzonreningJa, XL60
BelysningReflekterande LED Huvudlampa
LED slinga i vattenlinjen, 19 st
Nackkuddar3 st
Isolering3 skikt + Luftspalt
Färg insidaVit


Nordpools filosofi är ganska enkel. Alla ska ha råd med ett utomhusspa, oavsett storlek på plånbok. Dessutom är det självklart att alla ska ha tillgång till hög kvalitet och driftsäkerhet. Nordpool designar och producerar spabad som anpassats för det nordiska klimatet. Samtliga spabad är utrustade med en 3-skiktsisolering samt separat cirkulationspump för lägsta energiförbrukning, rostfria munstycken och isoleringsförstärkt glasfiberbotten. Varje kar har en amerikansk XL60 installerad, en garanti för ett fräscht och säkert badvatten. När du köper ett spabad från Nordpool får du snabb leverans, bra service och en trygg affär. I samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi förmånliga finansieringsalternativ.