Fri frakt / Räntefri avbetalning

Spabad Nordpool Sarek SALTRENING

  • 74 900 kr

SAREK KAMPANJLevereras inkl In.Clear brominator Om Saltrening:Med saltrening så får ni en In.Clear brominator så ni kan köra badet med saltvatten tillDela

SAREK KAMPANJ

Levereras inkl In.Clear brominator 

Om Saltrening:

Med saltrening så får ni en In.Clear brominator så ni kan köra badet med saltvatten tillsammans med uppgraderade pumpar, värmare och munstycken. Utmärkt för er som är känsliga mot klor eller helt enkelt inte gillar lukten av klor. Saltvatten har den fördelen att det går åt mindre kemprodukter för att bibehålla ett klart och rent vatten i badet. En del kunder upplever att saltvattnet känns mjukare och lenare mot kroppen, samt har en positiv effekt vid hudsjukdomar som psoriasis etc.

Finns det något mer härligt än att krypa ner i ett varmt massagebad under en stjärnklar himmel i vintermörkret?

Vila  upp både kropp och själ med detta prisvärda utespa. Modellen är inte  populär utan anledning. Formgivningen visar på Nordpools känsla för stilrenhet och användarbarhet. Med 31 stycken kraftfulla munstycken och  en volym på 1600 liter kommer du, dina vänner och familj bli helt avslappnade. 

Detta spabad rymmer 5 personer varav 2 är liggplatser.


Denna  fina produkt lämpar sig lika väl på sommaren som på den kalla  hårda svenska vintern. Detta tack vare Nordpools vision om att kunna ta  ett varmt massagebad oavsett årstid. Tillverkat i ett extremt slittåligt  och högkvalitativt akryl kallat Lucite som garanterar lång hållbarhet.  Alla komponenter är rostfria.

Inkl isolerat lock, trappa samt kemkit. Fraktfritt till tomtgräns.

Kampanjpris: 74.900:- 

 Faktura, kort eller delbetalning i kassan.

 1105:-/mån Räntefriavbetalning  

ANSÖK HÄR

 

SPECIFIKATIONER

VarumärkeSvenska Bad
TypSpabad
SerieSarek
FärgSterling Silver
Antal sittplatser4 st
Antal liggplatser2 st
Höjd950 mm
Bredd2000 mm
Längd2000 mm
Vikt (kg)300 kg
MaterialLucite
Vattenkapacitet1600 L
Anslutning El380 V / 50 Hz
KontrollsystemGecko Ink 500
VärmeaggregatGecko (3 kW)
Pumpar1 st vattenpump (2 hk)
1 st cirkulationspump (0,35 hk)
Munstycken31 st rostfria munstycken
VattenomkastareJa
LuftomkastareJa
RengöringsfunktionOzon XL60
BelysningReflekterad LED och fiberoptisk LED-slinga, 20 LED


Nordpools filosofi är ganska enkel. Alla ska ha råd med ett utomhusspa, oavsett storlek på plånbok. Dessutom är det självklart att alla ska ha tillgång till hög kvalitet och driftsäkerhet. Nordpool designar och producerar spabad som anpassats för det nordiska klimatet. Samtliga spabad är utrustade med en 3-skiktsisolering samt separat cirkulationspump för lägsta energiförbrukning, rostfria munstycken och isoleringsförstärkt glasfiberbotten. Varje kar har en amerikansk XL60 installerad, en garanti för ett fräscht och säkert badvatten. När du köper ett spabad från Nordpool får du snabb leverans, bra service och en trygg affär. I samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi förmånliga finansieringsalternativ.