Fri frakt / Räntefri avbetalning

Proffs Thermoblock Pool Paket 600 x 300 x 150 cm

  • 49 900 kr

Proffs Thermoblock Poolpaket är våra standardpaket på thermoblockpooler. Det är kompletta paket med poolstomme, liner, allt som behövs för vattencirkulation och

Dela

Proffs Thermoblock Poolpaket är våra standardpaket på thermoblockpooler. Det är kompletta paket med poolstomme, liner, allt som behövs för vattencirkulation och filterring samt stege. Belysning går att välja till med olika antal ljuskällor och vitt alt RGB-ljus, ingår inte i paketet.

Blocken staplas, armeras och stöttas vid montering. Därefter fylls blocken med betong. Materialet har låg vikt och är lätt att arbeta med. Ett standardblock väger ca 1kg. Enkel tillpassning i hörn och vid öppningar gör att monteringen är snabb och enkel. 

Proffs Thermoblock Pool Paket 600 x 300 x 150 cm Komplett paket inklusive Thermo byggsten P80, Slutelement P25, Liner enfärgad 0,75 mm, Snäpp-in list, Skyddsmatta och lim, Vitalia Premium bräddavlopp (1 st), inlopp och väggenomförning i ABS (2 st), 4-stegs rostfri stege med halkskydd, XEOT sandfilter med Badu Top pump 8 m3/h med toppventil Ø 50 mm anslutning och sand, PVC slang, Kopplingar och diverse monteringstillbehör.