Fri frakt / Räntefri avbetalning

Planet Pool ACAPULCO RUND Ø450, H90 CM

  • 4 799 kr

Produktbeskrivning:Njut av din helt egna pool hemma under varma sommardagar. Poolen Acapulco är ett perfekt alternativ och ett bra första steg in i poolvärlden,

Dela

Produktbeskrivning:

Njut av din helt egna pool hemma under varma sommardagar. Poolen Acapulco är ett perfekt alternativ och ett bra första steg in i poolvärlden, och erbjuder en rejäl anläggning till ett vettigt pris.

Poolen Acapulco består av en solid stålvägg som sedan bekläs invädigt med en vattntät poolliner/poolduk. Reningsverk, överdrag och stege ingår i paketet.

Teknisk info:
- Poolens mått: Ø450x90cm.
- Stålväggens tjocklek: 0,3mm vit.
- Poollinerns tjocklek: 0,2mm blå.
- Volym: 12000ltr.
- Topp- och bottenskenor i PVC.

Kortfattad monteringsanvisning:
Poolen kan endast monteras ovanmark. Börja med att placera ut en bottenskyddsmatta (ingår ej) där poolen ska stå. Placera sedan ut bottenlisterna som stålväggen ska monteras ner i. Montera sedan stålväggen och fäst ihop väggens ändar med medföljande bult och mutter. Häng in poollinern och kläm fast den över stålväggen med hjälp av topplisten. Börja fyll poolen med vatten och medans det fortfarande endast är ca 1-3cm vatten i poolen så är man på plats och rätar ut ev. skrynklor som uppstår. Tack vare patronfilterreningsverket som hängs direkt på poolväggen så slipper man hålla på att installera slangar till ett externt reningsverk.

OBS: Utan en bottenskyddsmatta så gäller ej några garantier på poollinern.

Detta ingår i paketet:
- Patronfilteranläggning "Skimmy 2" 1,7 m³/h.
- A-formad poolstege med 2x3 steg.

Glöm inte att kompletterad med:
- Bottenskyddsmatta Rund Ø460cm.
- Poolkemikalier.