Fri frakt / Räntefri avbetalning

Spabad

Spabad

Funder du på att köpa spabad? Har man skaffat sig ett spabad är det svårt att vara utan. Enkelheten att bara lyfta på locket och sätta sig i ett varmt bad under en klar stjärnhimmel är vardagslyx. Spabadet kan användas året runt av både stora och små. Det är en härlig känsla att sjunka ned i spabadet på vintern när det är minusgrader ute eller sitta och njuta i det masserande badet en sen sommarkväll. Förutom att det är väldigt härligt att bada spabad så finns det klara hälsoeffekter också. Stela och ömma muskler mjuknar upp, du sover bättre, stressen minskar och du får ett glatt humör av att bada spabad.

Bästa pris på Spabad

Aquatec Pool & Spabad erbjuder dig ett stort sortiment av spabad till bästa pris och räntefri finansiering. Vi har även flera spabad modeller med saltrening.  Saltrening är ett naturlligt och enkelt sätt att ha rent vatten i ditt spabad.  Beställ ditt spabad online här i vår shop eller besök vår Spabad butik i Bollnäs.

Vid funderingar så hör av er på 027812000 eller [email protected] Se mer information längst ner på denna sida.

Nordic-Classic spabad Nordic-Classic spabad
Spabad Nordpool Svalbard Spabad Nordpool Svalbard
Spabad Nordpool Sarek Spabad Nordpool Sarek
Nordic-Premium Spabad Nordic-Premium Spabad
Spabad Nordpool Tor Spabad Nordpool Tor
Spabad DALLAS Spabad DALLAS
Earl spabad Saltrening Earl spabad Saltrening
Spabad Nordpool Abisko Spabad Nordpool Abisko
Spabad Nordpool Idun Spabad Nordpool Idun
Spabad Nordpool Oden Spabad Nordpool Oden
Spabad Denver SALTRENING Spabad Denver SALTRENING
Svenska Pro spabad Floden Svenska Pro spabad Floden
Artesian South Seas Hawaii Artesian South Seas Hawaii
Artesian Pelican Bay Artesian Pelican Bay

Bad för det nordiska klimatet

Alla våra spabad är anpassade för det nordiska klimatet och innehåller bara kvalitets komponenter som gör att du kan njuta av ditt spabad i många år. Bra isolering  i våra spabad gör att du kan bada i 39 grader året runt. När det är som kallast kan badet sjunka ett par grader och framförallt när man kör jetsen så sjunker temperaturen snabbare. Man kan då höja temperaturen när man hoppar i så att värmen håller sig bättre under tiden man badar.

Vad kostar ett spabad?

När du skall köpa ett spabad bör du först sätta upp en budget för vad det får kosta. Beroende vilken storlek du vill ha, modell och funktioner så är det stor skillnad på priset. Vi har spabad som kostar mellan 49,000 - 300,000kr. Vi erbjuder räntefri finansiering av ditt spabad.

Placering av spabadet?

Var på tomten kan ditt spabad passa in, på en grusbädd, stenplattor, eller på ett trädäck. Det kan vara en fördel att ställa spabadet på en 100mm markisolerskiva för att skydda badet lite extra mot kyla. Väderstreck kan också spela roll, att tex ställa spabadet i söderläge gör att det inte svalnar lika fort. Tänk även till när det gäller inkoppling så det finns tillgång till el i närheten samt avlopp när du ska byta vatten i spabadet. Många använder dränkpump som går snabbare att tömma vattnet med om möjlighet finns till det. 

Där spabadet ska stå får du även undersöka så att bärigheten är tillräcklig. På tex ett trädäck kanske en extra plint behövs under badet osv. Andra saker som påverkar ditt köp är hur många som ska bada spabadet, om ni redan är fyra personer i familjen samt har gäster ibland kan det vara läge att se efter spabad som rymmer sex personer.

Reningssystem

Det finns också olika reningssystem för spabad, klor är det vanligaste men saltrening börjar bli mer och mer populärt. Saltrening är mycket skonsammare mot huden men framförallt behöver man inte byta vatten så ofta i badet. De finns de som har saltrening som bara byter vatten en gång per år.


För alla våra spabad, utom Svalbard, så följer det med trappa som gör det smidigt att komma i och ur badet. Inkopplings schema för spabaden sitter innanför kontrollboxen som oftast är innanför sidan där displayen sitter, endast Sarek har den på högra sidan från displaysidan sett. Det är 3 fas inkoppling på alla spabad förutom Classic som har 2 fas samt Svalbard som har 1 fas.

Har du några frågor så tveka inte att ringa oss på 027812000 eller maila oss på [email protected]


Spabad i Bollnäs

Beställ ditt Spabad här online eller besök vår Pool & Spabad butik i Bollnäs.
I vår spabad butik i Bollnäs kan du se och provsitta flera av våra spabad och prata med kunnig personal på plats.
Vi finns på Renslyckan 1 i Bollnäs.