Fri frakt / Räntefri avbetalning

Chockklor granulat, 3kg

  • 319 kr

Chock-kloret tar bort kloraminer, (förbrukat klor), och andra föroreningar. Väldigt bra att då och då dessutom tappa ur lite vatten och fylla på med nytt ”spädv

Dela

Chock-kloret tar bort kloraminer, (förbrukat klor), och andra föroreningar. Väldigt bra att då och då dessutom tappa ur lite vatten och fylla på med nytt ”spädvatten”. Chockklor är samma preparat som dagsklor men i granulerad form. En hastig upplösning av granulatet ger en snabb och kraftfull klorhöjning i vattnet. Både dagsklor och chockklor höjer vattnets PH-värde. Således bör man balansera pH-värdet med pH-sänkande medel efter varje chockklorering.

Att chockklorera poolvattnet är viktigt, detta för att mätta poolvattnet på klor vid uppstart samt att verkligen bryta ner mineraler, bakterier, alger och annat oorganiskt och organsikt smuts i ditt poolvatten. Badvattnet mår bra av att få sig en chockklorbehandling med jämna mellanrum under högsäsong. Tillsätt gärna efter dagar med mycket bad och varmt väder för att kompensera för den ökade klorförbrukningen.