Fri frakt / Räntefri avbetalning

DELPHIN SPA Oxi Booster

  • 239 kr

Delphin Spa Oxi Booster chock-klorering. Produkten baseras på en kombination av klor och aktivt syre.Delphin Oxi BoosterSpa Oxi Booster använder du därför att d

Dela

Delphin Spa Oxi Booster chock-klorering. Produkten baseras på en kombination av klor och aktivt syre.

Delphin Oxi Booster

Spa Oxi Booster använder du därför att det är ett mycket effektivt shock medel för spabad. Innehåller en kraftfull kombination av aktivt syre och klor som  är mycket snabbverkande och klarnar vattnet effektivt och på kort tid.
Använd Booster främst för chockbehandling efter t ex hög badbelastning eller vid uppstart, men du kan även använda Booster som långtidsklorering.

Spa Oxi Booster

Du kan med fördel använda Oxi Booster Oxi Booster istället för andra typer av klor för spabad. Tack vare den speciella blandningen av klor och aktivt syre i samma förpackning, så får man först en kraftfull desinfektionseffekt i vattnet tack vare kloret, och sedan så hjälper det aktiva syret till att bryta ner de kloraminer (bundet klor) som uppstår när kloret arbetar i vattnet.

Dosering

Om du ska chocka badvattnet så tillsätter du 20 – 30g (4 – 6 teskedar)  granulat per 1000 liter badvatten.
För långtidsklorering tillsätt 30g (6 teskedar) granulat varje 3:e -6:e dag per 1000 liter vatten.

Rekommenderade värden

Du ska alltså vara noga med dosering och dessutom kontrollera och reglera klor-värdet, pH-värdet och alkalimängden regelbundet till rekommenderade värden:
Klormängd 1,0-3,0 mg/l;
pH 7,0-7,4;
Alkalitet 80-120 mg/l.